• info@gelir-mersin.com
  • +7 (495) 215 09 05 (Moskova)
  • +90 (531) 746 01 97 (WhatsApp)

Basılı yayınlar

Başpazöz Malimdemesi

2013 zhyldyn 16 seuіrі , Almatı - Tayauda Kazakistan Turkiyadagy zhylzhymaytyn mulikti satyp alatyn koshbashy elderdin tizimine kіruі mumkin. Sheteldikterdyn zhylzhymaytyn mulikti satyp aluy turals ozara tusinistik kaqidasyn alyp tastaityn zan kabyldangaly take (2012 zhyldyn tamyzy) Kazakistan azamattary Türk Cumhuriyeti synda 57 zhylzhymaytn mulik nsanyn satyp aldy. Osy zhoninde bugin Kazakistan Baspasoz clubynda otken arnaia baspazoz mazhilisinde Sinan İnşaat (Sinan İnşaat) Kurylys kompaniyason okilі mԙlimmedi.

Osygan ory baspasoz mԙzhilіsіne keleşі tulgalar katysty:

Alexandra SokolovaAlexandra Sokolova - Sinan İnşaat şirketi (Sinan Investvestilyak kurylys holdinginin kurylymdyk bolimshesі);

2012 zhyldyn tamyzynan bastap Turkiyada sheteldikterdin zhylzhymaytyn mulikti satyp aluy turals ozara tusinistik kagidasyn alyp tastaytyn zakushine endi. Kazakistan Turiktin zhylzhymaytyn muligin eshkanday shekteusiz satyp aluga kukyly 129 eldin tіzіmіne endi.

“Kazirgі kunі birіnshі mulik esіn otbas musheleri elde turuga ruksatty ala open, kazakistan azamattary zheke tulganyan atynan zhelzhymytyn mulikt ve satyp ala alada. Elde tur ru ksatyn alu ushіn turik elshiligіgine zhelzhymytyn mulik menshigin eritilmiş kulikti, pasaport kalemi saualnamany tapsyru kazh. Zhelzhymaytyn mulik menshigin erimiş kulik Turkiya aumagyna menshik esіnіn zheke ozі bargan zhagdayynda gana rasіmdeledi. Rasіmdeu barysynda menshik iesіnің atyna salyk organanda salyk toleushinіn nomіrі zhane bankte ashylada'yı vurdu. Zhurgyzіledi'nin Kuzhattardy rasimdeu kadastro odası. “Kazir zhylzhymaytyn mulik ieleri ushіn zhagdaydy zhenіldetetіn zanamalyk ozgerіster engіzіlude,” - dep atap otti Sinan İnşaat şirketinin Kazakistan'ın oğlu Baskarushy Alexandra Sokolo va.

Sokolova khanymnyn sozinshe, 183 büyük yatırımcı 2012 zhyly zhalpy aumagy 1162 bizim sharshi metrege on turiktin 2578 zhylzhymaytyn mulik nsanyn satyp algan. Turkiyadagy zhylzhymaytyn mulikti kobinese Almanya azamattary satyp algan. 561 nemis azamatyna zhalpy aumagy 789 bizim sharshi metrege on turiktin 775 zhylzhymaytyn mulik nissany tiesili. Koshbashylardyn ushtigin agylshyndar men turikter kiradi. Resey Federasyonu oğlu azamattary ushin 2008 zhyldan bastap zheke tulganyn atyna zhylzhymaytyn mulikti satyp alu ruksat etilgen. Reseidin azamattaryna Turkiyadagi 416, al ylybritaniyanyn azamattaryna 365 zhylzhymaytyn mulik nissany tisili; Bayi erkekler agylshyndarga tiesili zhylzhymaytyn muliktin zhalpy aumagy 118 sharsha metre on. Kazakistan Azmattary 2012 zhyldyn aralygynda 57 zhylzhymaytyn mulik nsanyn satyp algan, sonday-ak, Türk sheteldik yatırımcılar katarynda kazakhstandyktardyn ulesi artada dep bolzhap otyr .

“57 zhylzhymaytyn mulik nsanynyn 15-si Mersin oblysynda satyp alyngan. Kazakistan bölgesine çok sayıda yatırım yapıldı. Mersin oblysyndagy irі kurylyshy bigyp bizdin şirketi Sinan İnşaat tabylada. Şirket Gerorta tenizin birinshi zhagazhaj zhelіsinde ozіnіn kakumayt zhazhaylary bar apartmentterdi salumen ainalysady", - dep atap otti Sinan İnşaat şirketi Kazakistan Bask arushysy.

Turgyn uy keshenderinde aquasayabak, yüzme havuzu, hamamdar, saunalar, spor ve balalar alandary, otopark, dukender, meiramkhanalar, san salondar, darikhanalar sekildi demalu men turları turuga arnalan kitap veya kızılötesi bar. Keshenderdin aumagy qorshalgan zhane қorgalady. Barlyk keshender bukkil keshenderdin infrakurylmyny etiketi gіn paydalana rukusat beretіn biryng klubtyk zhuyege biriktirilgen. Klubtyk zhuyege zhalpy uzyndygy 7 shakyrymdy alyp zhatkan zhagazhay zhelіsіnің boyynda salyngan 12 keshen kіredi. 7 keshen, çok güzel bir gün oldu.

Salinyp zhatkan keshendegi apartman dairesi 600 eurodan bastalyp'te bir sharsha metre, zhyzhazy erkek ekipman barı sallynyp koyilgan keshendegi bir sharsha metre 850 euro'dan zhetedi'de. Kabatka karai ustema bagany toleu zhok. Dairenin fiyatı 75 şarşi metreden 195 şarşi metreden fazla. Kommunaldyk tolemder zhylyna 380 eurodan 500 euroga deyin kuraydy.

Menshik esі үyіnde zhok bolgan uakytta peter baskarushy kompaniya karauynda bolada, sondai-ak, kompaniya apartmentterdi yazık al zhane zhelzhymaytyn mulik pen menshik iesіn mulig Web sitemizdeki malzemeleri kullanıyoruz. Menshіk iesіnің zhalga beruden tusetіn tabysy mausym kezіnde tauligine 80 eurodan 160 euroga deyin zhane mausymaralik kezende ayyn 600-1200 euro kuraydy.

Sinan İnşaat satyp aluga niet bildirdicinsiyet arnap tagin tanystyrylymdyk saparlardy ay sayyn ұyimdastyryp turada. Sapar barysynda keshender, olardyn infrakurymy, aimaktyn korneki oryndary men infrakurylymy korsetіledi.

Turaly Şirketi

Sinan Invest Kurylys-Yatırım Holding Holding Sinan İnşaat (Sinan İnşaat) Turik Kurylys Şirketleri 1980 zhly Turkiyanyn Kayseri Kalasynda Kuryldy. Şirket kozhayyndary otbasy Yükselgungor bolyp tabylada. Şirket başkanı - Adem Yükselgüngör.

Kazakistan Sinan İnşaat şirketi son kuramynda Türkiye, Almanya, Belçika, Resey, Hollanda zhane da baska elderde kyzmet zhasaityn 3000 mynan asa kyzmetker enbek edi. Kazakistan azamattaryna zheke tulga atyna zhylzhymaytyn mulikti satyp aluga ruksat etetin zan kushine engele beri Kazakistan, Almatı kalasynda (Alany Cumhuriyeti, 13,525A ofisi) Ashylda ofisi. Sinan İnşaat turli qyzmet bagyttary buynsha buqil alemdegi zhuzdegen kompaniyamen qyzmet zhasaydy.

Holding'in en büyük 12 şirketi: Sinan İnşaat şirket oğlu Asmay İnşaat zhane Sinanoğlu İnşaat ekі kurylys kompaniyasy, çimento zauyty, Lugano Mobile zhikhaz fabrikaları, Syhman İnşaat, Globus, Kargi İnşaat, Nys İnşaat, Senar, Sezai Serin tasymaldaushi kompaniyalar'a sekildi kolі.

Sinan İnşaat yatırımları kurylys holdings os kunge deyin Türkiye'de turgyn yy zhane kommertsiyalyk keshender kurylysyna katysty koptegen irі zhobalardy atkaryp Shykty. Kazır Kayseri, Ankara, İstambul, Mersin kalalarynda kurylys zhurgizude. Kazakistan ve Mersin Şirketi Veya daha fazla tabyladas. Sinan İnşaat, çok çeşitli şirketlerle faaliyet göstermektedir. Salynyp 500-1000 paterlik 12 turgyn y keshenі bar, kazir 8 keshen arturli kurylys kesenіnd salyn ustіnde bitken.

Sinan İnşaat alemdik standarta zhauap bere kurylys salasynda ozinin sapala arі senіmdі kyzmetterin usynady. ozіnің zheke karzhy qoryn (nesiege algan karzhysy zhok), ekipman adamları zhumysshylarynn (kosalky merdigersiz zhumys zhasaydy) arkasynda Turkiyada oz zhazhayy bar ek basekel і ұргғын үй кешін ұсынади'yi tutuyor. Sinan İnşaat, Türkiye'de eşek arılarının en iyi şekilde satılması ve Türkiye'ye uyum sağlamasını kolaylaştırıyor.

Sinan İnşaat şirketiKazakistan ofis web siteleri - sinan-insaat.kz

Sinan Inshaat 2013 zhyldyn 23 seuіrіn 26 seuіrіne deyingі aralykta Almatyda Otetin KIT 2013 kormesinin qatysushysy bolíp tabylada.

Mersin'deki daireler

• Mersin Toroslar'da 4+1 daire - MERTORB41